Navigation

Debatemner

Besøgende

· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 129
· Nyeste bruger: Uffe Madsen

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Se indlæg

 Udskriv debat
Hondaniels. Mculykke.
Ivan
Hejsa.
Vi har været omkring OUH i lørdags for at se til Niels. Det kører op og ned med ham. Kan bevæge sig lidt, men kunne ikke kommunikere med os.
Ligger i isolation i øjeblikket med døgnovervågning. Er igen lagt på den intensive afdeling, da han `måske` er ramt af hospitalskuller.

Niels Honda er blevet totalskadet.
Redigeret af Ivan d. 05-07-2018 10:15
SIXhilsen: IvanSmileCoolGrin
 
Ivan
Lige en hurtig status om Niels. Det går lidt frem og så tilbage med hans tilstand. men mest frem. Han har hans klare øjeblikke og så er han `væk` igen. Men det går den rigtige vej trods alt. Dt går bare meget langsomt. Vi vil prøve at se om vi kan nå at aflægge ham et besøg inden vi stikker af til Scotland.
SIXhilsen: IvanSmileCoolGrin
 
Ivan
Så er der godt nyt om Honda Niels.
Vi var omkring i lørdags, og da jeg trådte ind af døren sagde Niels: Godaw Ivan. Jeg må lige indrømme. jag fik et par tårer i øjenkrogene.
Tredje besøg blev så lykkens gang. Han er svag, og det kniber med luften, men lægerne har `lovet` Niels, at han vil blive som før ulykken.
Og vi skulle hilse jer alle .

Vi var der til sygepersonalet skulle i gang med ham. Niels vil gerne have besøg, hvis der er nogle som vil/ har lyst til at hilse på ham.
Adressen er Svendborg Sygehus Baagøes Alle 15 Hovedindgang Vest. Henvendelse i receptionen. Men ring og hør om han stadig er på det sygehus. TLFNR: 63202000 Han snakkede om at han skulle et andet sted hen nu i dag mandag.


Men der venter Niels en hård genoptræning, da muskulaturen er meget minimal efter 2 mdr. sygeleje. Når Niels engang er kommet `hjem` vil vi lave en indsamling til ham. Måske til noget som kan hjælpe ham i den nye hverdag som måtte komme.
SIXhilsen: IvanSmileCoolGrin
 
Ivan
Niels er nu overflyttet til en afdeling i Nyborg, hvor han er i gang med genoptræning. Han er ved det sidste step, inden han kommer hjem.
Han synes det er hårdt, men tager det i stiv arm.
SIXhilsen: IvanSmileCoolGrin
 
Jan Vinther
Dejligt at høre at Niels er kommet så langt
 
Ivan
Godt nyt.

Hondaniels er blevet `løsladt` og er nu hjemme igen. Skal hilse fra ham, og har i lyst til at kigge forbi, er i velkomne. Dog er han ikke helt
klar i hovedet, fandt vi ud af. Han er begyndt at fable om Ducati igen...…
SIXhilsen: IvanSmileCoolGrin
 
Jan Vinther
Det lyder alvorligt er han blevet dopet?
Er der ikke til at få noget medicin mod Dukatifeber
 
Niels P
Kan genindlæggelse komme på tale?ShockShock Bortset fra denne rystende brist,AngrySad er det glædeligt at han er kommet hjem.Grin
mvh Niels og LoneGrinGrin
 
Henning
Har i dag haft glæde af Niels på værkstedet han er ved godt mod og som altid rar at tale med.nu skal han bare fedes lidt op igen så er han klar til næste sæson.
 
Ulrik
Det var dejligt at høreWink
Ulrik
Wink Angry
 
Spring til debat:
Siden dannet på: 0.03 sekunder
2,793,840 Unikke besøg