Navigation

Debatemner

Besøgende

· Gæster online: 2

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 106
· Nyeste bruger: 5087

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Nyheder

GENERALFORSAMLING 2011
GENERALFORSAMLING 2011

Hvor f….. er drybaggen? og mine bukser har Junior lånt, så mon Hans Erik´s gamle bukser er sammen med drybaggen, de er i nemlig også helt og aldeles væk………..
NÅ!! der var de alligevel, men stadig ingen drybags :o(
Så må det blive samlet i sorte sække, og proppes i den store røde sæk, som ellers er til rygsækken. Soveposer, underlag, lagenpose et minimum af skiftetøj, for at sikre plads til den nyeste krimi, proppe proppe, det kan være der, endda plads til teltet.
Så vil dyret ikke starte, og jeg er glad for at pigerne allerede er afleveret hos veninderne, for de gloser der blev udstødt var ikke for små pigers øre.
WRUUUM yes, så er der afgang, kun lettere forsinket. Men da vi ankom (efter en lille omvej) var der allerede dukket en del op.
Formanden blev godt nok lidt bleg om næbbet da det gik op for ham, at han ikke kun skulle nyde men også yde, og hvem var det lige der var revisor?? Det tog nu ikke så lang tid så kunne de vende tilbage til hyggen, og regnskabet var revideret.
Lidt over 14, blev der så kaldt ind til det, vi alle var kommet for, årets generalforsamling, som jeg ikke vil komme yderligere ind på, da der kommer et referat senere. Bare sige at det var den lææængste vi har været med til, tænk vi måtte holde pause mellem punkterne.
Efter en rigtig god generalforsamling med Lonnies super hjemmebag UHMMM, kom øjeblikket jeg altid nyder, mange sparker dæk, nogle strikker, andre går i baren, jeg suser ind i soveposen og gravet bogen frem, tænk en time eller lidt mere, uden afbrydelser af slagsen ”jeg er færdig” eller ”hun driller”.
Så ”bankede” Hans Erik på, aftensmaden var klar. Sikke en aftensmad, der manglede INTET! Jørgen skulle hilse fra Anny, som desværre ikke kun deltage, men de gav en omgang til alle. TAK!!
Det var også et væddemål der skulle afgøres, Flemming og Henning havde væddet om hvilken slags øl der var blevet serveret til Torbens forårstræf, får flere år siden, og Flemming tabte, så han gav også en øl eller to eller tre…….. TAK!!
Nå ja, når nu at de gav, ville Lonnie og Ivan da heller ikke holde sig tilbage, så de gav vinen, TAK!!
Godt mætte kom der virkelig gang i snakken, der blev fortalt nogle rigtig gode historier, fra gamle træf, rejser, om bedstefædre, motorcykler, biler, musik, der blev virkelig talt og hygget igennem.
Godt træt i hovedet kaldte soveposen igen, et par timers ro, og så blev jeg lige nødt til at finde det lille hus, og knageme om der ikke stadig sad en flok og snakkede, rigtig kloge lød de, der er godt nok gået nogle folketingskandidater til spilde!!! ’
GODMORGEN!!! Efter alt for lidt søvn var der nok engang dækket op, med et dejligt morgenbord, men nu var folk godt nok lige pludselig meget stille, mon deres taleration var brugt op ???
Så blev der pakket sammen og folk vendte snuderne hjemad, nogle hurtigere end andre, ikke Ulrik???

Vi tog den nærmeste omvej hjem, vejret var jo slet ikke så ringe, så der var da også lige tid til et pitstop på havnen i Hobro, og da det lige var frokosttid, blev der indtaget en pølse og is.
Helt hjemme, af med hjelmen og mc tøjet, og afgang efter pigerne, som heldigvis havde hygget sig lige så meget som os.

Herfra skal der lyde et rigtig stor TUSIND TAK for en skøn weekend, tak for jeres store arbejde, al den gode forplejning, og den hyggelige atmosfære i kan skabe i jeres værksted. ( lidt tankevækkende, at det er større end hele vore hus) .

Kærlig hilsen

Hans Erik og Kitt
· kitt d. September 13 2011 21:57:12 · 13 Kommentarer · 9137 Fremvisninger · Udskriv
Siden dannet på: 0.01 sekunder
4,397,376 Unikke besøg